συνέδρια on demand

Το Conflix είναι ένας δημοφιλής διαδικτυακός τόπος, ο οποίος επιτρέπει την αναζήτηση και αναπαραγωγή Εκπαιδευτικών Ομιλιών και Παρουσιάσεων, κατηγοριοποιημένα ανά:

  • Θέμα
  • Όνομα Συνεδρίου
  • Ομιλητή
  • Τόπο Διεξαγωγής

Η εταιρία εδρεύει στην Ελλάδα και χρησιμοποιεί την τεχνολογία Adobe Flash Video για να εμφανίζει μια μεγάλη ποικιλία από εκπαιδευτικές Παρουσιάσεις στους τομείς της Υγείας, της Οικονομίας, και λοιπών Επιστημών, είτε που έγιναν στο παρελθόν, είτε που συμβαίνουν τώρα!

Το Conflix δεν απαιτεί τη δημιουργία λογαριασμού για προβολή μιας Παρουσίασης, αν και με τη δημιουργία λογαριασμού ο χρήστης μπορεί να κάνει εγγραφές σε κανάλια για να ενημερώνεται για μελλοντικά βίντεο και να χρησιμοποιήσει περισσότερες σημαντικές λειτουργίες όπως, να αφήσει σχόλια στο κάθε βίντεο και να πατήσει το κουμπί "Μου αρέσει" καθώς επίσης και να βαθμολογήσει και να απαντήσει στα σχόλια άλλων χρηστών.

Μία από τις εξαιρετικές λειτουργίες του Conflix είναι ο αλγόριθμος ο οποίος μπορεί και προτείνει παρόμοιες Παρουσιάσεις μετά την προβολή ενός συγκεκριμένου βίντεο, καθώς επίσης και προτεινόμενες Παρουσιάσεις βάσει του ιστορικού προβολής του χρήστη.

Μαζί με τις Παρουσιάσεις φαίνεται και ο αριθμός των μελών που τις έχουν δει, ώστε να φαίνεται ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς. Επίσης, είναι εύκολη η κοινοποίηση ενός βίντεο σε άλλα Κοινωνικά Δίκτυα, ενώ επίσης παρέχεται και χώρος για σχόλια κάτω από τα βίντεο.

Βίντεο που θεωρούνται ότι περιέχουν δυνητικά προσβλητικό περιεχόμενο είναι διαθέσιμα μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες 18 και άνω.

Όροι χρήσης Conflix© Copyright 2019